Sevgili Şikemperverler,

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) organizasyonuyla gerçekleşen Dr. Nevin Halıcı Yemek ve Mutfak Kültürü Ödülleri’nin ikincisi 7 Temmuz 2023 günü Tuzla Belediyesi Nikah veKültür Kongre Merkezi Şehrazat Salonu’nda sahipleriyle buluştu.


Nevin Halıcı Yemek Kültürü Vakfı’nın logosundan tasarlanan ödüller, manevi değeri kadar estetik görüntüsüyle de hem alanlar hem de katılımcılar tarafından cezbedici bulundu.

Bu yıl ödül kategorisi on olarak belirlendi ve aşağıdaki listede yer alanlara Asuman KERKEZ’in sunumuyla, Tuzla Beldiyesi’nin ev sahipliğinde harika bir tören ile takdim edildi.

ü  Kars Kaz Evi Nuran Abla

ü  Hacı Abdullah Lokantası

ü  Hakkı Zade Hafız Mustafa 1864

ü  Mengen Belediyesi Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali

ü  Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi İmaret Müzesi

ü  Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

ü  Kocaeli İzmit Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ü  Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant

ü  Yılın En İyi Aşçısı Hasan Çetin

ü  TUSİD Gastronomi Dergisi

 


Ödüller, içsel motivasyonu olumlu etkilediğinden ve yönetim fonksiyonlarından da yürütme, yani yöneltmeyi sağlamada ciddi bir araç olduğundan, Dr. Nevin Halıcı Yemek ve Mutfak Kültürü Ödülleri’nin eminim hem ödül alanları hem de uzun vadede Türk mutfağını, gastronomisini geliştirmede katkıları olacaktır.

Nicelerinin olması dileğiyle…






























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Çıraklık/Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik