Osmanlı yemek yazması Kitabüt Tabbahin'in günümüze uyarlanması yüksek lisans tezi

 Merhaba,

"Osmanlı yemek yazması Kitabüt Tabbahin'in günümüze uyarlanması" başlıklı, düzenlenip, gözden geçirilerek Oğlak Yayınları'ndan basılmış* yüksek lisans tezime buradan erişebilirsiniz.

Güldemir, Osman. (2010). Osmanlı yemek yazması Kitabüt Tabbahin'in günümüze uyarlanması (Danışmanlar: Nermin Işık ve İbrahim Kunt). Konya: Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Beslenme Eğitimi Bilim Dalı, Yayınlanmış Yüksek Lisans Tezi. İndir


*Güldemir, Osman. (2018). Bir Osmanlı Yemek Yazması Kitabüt Tabbahin (İki Kitap) (2. Baskı). İstanbul: Oğlak Yayıncılık, ISBN: 978-975-329-897-1, ISBN: 978-975-329-389-5.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Çıraklık/Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik