2013 Yiyecek İçecek İşletmeciliği Lisans Programları


YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMLARI[1] SIRALAMASI
2013[2]

Sevgili öğrenciler, “yiyecek içecek işletmeciliği” alanında bu sene kontenjanlar biraz düşerek toplam 362 olmuştur. Bunların 350’si genel kontenjan, 12’si ise okul birincisi kontenjanı.
Tercihlerinizde faydalı olması ümidiyle.
Başarılar!

Puan Sıra.
Program Kodu
Üniversite Adı
Birim Adı
Program Adı
Puan Türü
Genel Kontenjan
Okul Birincisi Kontenjanı
En Küçük Puanı
1.                   
104310279
GAZİOSMANPAŞA Ü[3] (TOKAT)
Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO[4]
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
YGS-6
50
2
253,40570
2.                   
405210177
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS Ü (BİŞKEK-KIRGIZİSTAN)
Turizm ve Otelcilik YO
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
YGS-6
5
-
250,70151
3.                   
100210238
ADIYAMAN Ü
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
YGS-6
65
2
243,89449
4.                   
100310661
ADNAN MENDERES Ü (AYDIN)
Turizm F[5]
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
TM-1
50
2
---
5.                   
100330277
ADNAN MENDERES Ü  (AYDIN)
Turizm F
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği (İÖ)
TM-1
50
2
---
6.                   
107610549
MUĞLA SITKI KOÇMAN Ü
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
YGS-6
40
1
---
7.                   
107630217
MUĞLA SITKI KOÇMAN Ü
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği (İÖ)
YGS-6
40
1
---
8.                   
108610616
PAMUKKALE Ü (DENİZLİ)
Turizm F
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
TM-1
50
2
---
TOPLAM
Genel Kontenjan Toplamı
350
Okul Birincisi Kontenjanı
12
Genel Toplam
362

 
                                                                                                                                                                       



[1] Devlet üniversitesi programları gri zemin üzerine yazılmıştır.
[2] Kaynak: ÖSYM. (2013). 2013-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuz. http://www.osym.gov.tr/belge/1-19181/2013-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html, Erişim Tarihi: 104.07.2013.
[3] Ü: Üniversitesi
[4] YO: Yüksekokulu
[5] F: Fakültesi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Geleneksel Mutfak Ekibi