“Kestaneyi Pişirdik” Seramik Sergisi

 
Mayıs ayının 15’i ile 25’i arasında, Uludağ Üniversitesi, Resim İş Eğitimi binası, sergi salonunda beğenilere sunulan “Kestaneyi Pişirdik” başlıklı karma seramik sergisini bizler de deneyimleme fırsatı bulduk.
Kestane kebabı, kestane şekeri, kestane tatlısı gibi özel lezzetlerle âdeta Bursa ile özdeşleşmiş olan kestaneden yola çıkarak; çaydanlıktan, peçeteliğe, çerezlikten, aynaya, sürahiden, daha birçok dekoratif objeye, tasarlamak ve birer sanatsal ürün haline getirebilmek oldukça akıllıca ve orijinallikte…
Emeği geçen tüm öğrencileri; onları bu çalışmaya yönlendiren ve koordine eden atölye Hocaları Aysun Diniz ve Tülin Öztürk’ü gönülden tebrik ediyorum! Nice sergilerinden benzer tatlar alabilmek dileğiyle…

 Esma Bozkurt

 Kübra Turan

Sema Eroğlu 



Kaniye Yılmaz 


Nergis Aytagil 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Geleneksel Mutfak Ekibi