Chef Star: 22 Madalya & 5 Kupa

Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu olarak, 10-11 Mart tarihlerinde, Antalya Cam Piramit'te Chef Star yarışmasında idik.
Oldukça etkileşimli ve verimli geçen bu günlerde değerli öğrencilerimiz 5 kupa ve 22 madalya alarak, başarılarına başarı kattılar ve şu şekilde ödüller aldılar:

Üniversiteler Yarışması
Genel Klasman Üçüncüsü: Pırasa Çorbası”, “Kuru Meyve Yatağında Kuzu Pirzola” ve “Nar Ekşili Vişne Sos ile Kadayıf Tostu” ile Merve Aydıner, Fatmagül Erdem, Oğuzhan Kopuz, Muhammed Çelik, Ramazan Aydın
Başlangıç Tabağı Üçüncüsü: Taze Baharat Buharında Pişirilmiş Kuşkonmaz & Ananas” ile Harun Sarıpolat, Yüksel Yılmaz, Sakıp Ünsal, Mehmet Korkmaz, Hatice Merve Yücel
Junior Chef Yarışması
Genel Klasman İkincisi: Sıcak Patates Kek Eşliğinde Karides, Shot Bardağında Ilık Salata”, “Pancar ve Kuşkonmaz Püresi Eşliğinde Antep Fıstıklı Somon Portakal Sos ile” ve “İki Renkli Meyve Püresi Yatağında Afyon Hülasası, Karabiber Sos ile” Merve Aydıner, Fatmagül Erdem, Volkan Kızıltepe
Başlangıç Tabağı Üçüncüsü: Kereviz Çorbası” ile Harun Sarıpolat, Mehmet Korkmaz, Yüksel Yılmaz
Tatlı Tabağı İkincisi:Portakallı Safranlı İrmik Helvası, Gül Sos Eşliğinde” ile Neslihan Nayır, Emrah Işık, Burak Aydınlı
Tüm öğrencilerimi tebrik eder, nice başarılara sahip olmalarını dilerim. Ve emeği, desteği olan herkese teşekkürler ederim! Özellikle Holiday Inn Bursa mutfak şefi Uğur Gömeç'e hassas yaklaşımı için ayrıca...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Geleneksel Mutfak Ekibi