Alman Mutfak Kültürü ve Yemekleri
Teoman Alper KOÇ
7 Mart 2012 Çarşamba
Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek
Yüksekokulu
Lise döneminden,
yüksek lisans eğitimine kadar; aşçılık, beslenme, ev yönetimi eğitimleri alan
Teoman Alper KOÇ, anne tarafından Almandır ve Kiel’de Atlantic Hotel’de çalışmaktadır.
Türkiye’de bulunacağı
süre zarfında okulumuza da zaman ayıran KOÇ; 7 Mart Çarşamba günü önce “Alman
Mutfak Kültürü ve Yemekleri” üzerine bir konferans verecek; ardından aynı gün
saat 12.00’de aşağıdaki yemeklerden oluşan bir uygulama yapacak.
Sizleri de davet eder,
aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Balkabağı
çorbası
Peynir
pastası
Kırmızılahana
Hardal
Soslu Yumurta
Falscher
Hase (Yalancı Tavşan)
Königsberger Klopse
Himmel
und Erde (Gök ve Dünya)
Bienenstich
(Arı sokması)
Fırında
elma
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkürler...