Panel: Nasıl Bir Aşçılık Eğitimi?
“Nasıl Bir Aşçılık Eğitimi?” sorgusuyla; İNOKSAN'ın, Harmancık Belediyesi'nin ve ASOMDER'in desteklekleri ile gerçekleşecek olan;
mesleki tecrübeleri ile faydalı görüşlerinden yararlanılabilecek 8 katılımcı
ile Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu’nda bir panel
gerçekleşecek. Aşağıda katılımcıların isimleri, çalıştıkları yerler ve ön
konuşmalarında baz alacakları alt konular yer almakta.
İlgilileri 5 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da okulumuza davet
eder; mesleğe faydalı olabilecek bu ve benzeri nice etkinliklere şahit olabilmeyi
dileriz…
Katılımcılar:
-
Levent Demirçakmak (ASOMDER Başkanı): Panel Yöneticisi
-
Berker Çiftçi (Abant İzzet Baysal Ün. Öğr. Gör.): “Aşçılık
Eğitimi Müfredatında ve İlgili Kurumlarda Olması Gerekenler”
-
Uğur Gömeç (Holiday Inn Mutfak Şefi): “İşletmelerde Staj ve
Önemi”
-
Murat Aslan (Big Chefs Mutfak Koordinatörü): “Yeme İçme Sektörü
ve Alan Eğitimi Uyumu/Uyumsuzluğu”
-
Hüseyin Atılgan (İNOKSAN GMBM Taahhüt Satış Sorumlusu): “İşletmelerde
Mutfağın Yeri ve Önemi”
-
Fehmi Peker (Hilton Garden Inn Kütahya Mutfak Şefi): “Medyada
Olması Gereken Yeme-İçme Programları”
-
Turhan Karaaslan (Wes Otel Mutfak Şefi): “Özel Hizmet
Sektöründe Akademik Eğitimin Önemi”
-
Erkan Kıyıcıoğlu (İstanbul Arel Üniversitesi Öğr. Gör.): “Aşçılık
Eğitiminde Lise Üniversite Uyuşumu”
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkürler...