Larousse Gastronomique yeniden basıldı!
Pek kıymetli şikemperverler,
Yıllar, yıllar öncesinde Oğlak Yayıncılık Larousse Gastronomique’yi Türkçeye kazandırmış ve iki cilt halinde okuyucuyla buluşturmuştu. Ancak baskısı tükendiği vakit sahaflarda artık bir çoğumuzun erişemeyeceği fiyatlarda satıldığını görür olmuştuk…
Tabii
mutfak alanında eğitim gören, eğitim veren ve araştıranlar sürekli ne zaman
yeni baskısı gerçekleşecek sorularını merakla dillendiriyordu. Oğlak yayın
kurulu okuyucularının bu talebini görmezden gelmedi ve baskısı gerçekten maddi-manevi
oldukça özen gerektiren eseri gözden geçirerek tek cilt olarak yeniden bastı.
Önemli
isimlerden oluşan bir komite ve yine saygın birçok yazar ile katkıda bulunanlar
ile vücut bulan eser “Dünyanın En Büyük Mutfak Ansiklopedisi” vurgusuyla
pazarlanıyor.
A’dan
Z’ye dünya gastronomisine dair işe yarar önemli bilgiler maddeler halinde,
anlaşılır bir dille aktarılıyor… Bu maddelerle ilişkili olarak anlatımı
kuvvetlendirecek, pekiştirici görseller de ansiklopediye renk katıyor.
Özetle
bu güzel gelişmeyi gecikmeli de olsa sizlerle paylaşmak istedim.
Okuyucusu
bol, alanımıza faideli olsun!
Larousse Gastronomique
Oğlak
Yayıncılık
İstanbul,
2023
917 sayfa + 59 sayfa ekler
ISBN:
978 625 413 038 0
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkürler...