Söyleşi & Atölye Çalışması: “Mutfakta İlk Tabak”
Nisan’ın
8.de GİGİ Restaurant&Bar’dan Ertan TÜREDİ, Divan Otel Taksim’den HüseyinGÜLEN, Turkish Do&Co’dan Flying Chef Veysel EREN ve Carlo BernardiniOrganization’dan Ayhan SELAMİ öğrencilerle söyleşi ve atölye çalışması için
Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu’ndaydılar.
Sabahtan
kendi öz hikâyeleriyle başlayan ve öğrencilerin merak ettikleri konularla devam
eden keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.
Ardından
uygulama mutfağına geçildi ve aşçılık programı öğrencilerinin bakış açılarını geliştiren etkileyici
uygulamalar gerçekleştirildi. Bu uygulamalardaki amaç öğrencilere, birinci sınıf
işletmelerin işe alımlarında talep edilen demo uygulamalarının işleyişini
anlatabilmekti. Bu doğrultuda kısa süre içerisinde eldeki imkânlarla hem
lezzetli hem de gösterişli tabaklar hazırlandı. Temiz, planlı ve uygun çalışma
prensibi aktarıldı.
Dilerim
bir gün kendi mezun ettiğimiz öğrencilerimiz de okuldaşlarına bu şekilde el
verirler ve örnek olurlar.
Misafirlerimize
gönülden teşekkürler!
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkürler...