Panel: Nasıl Bir Aşçılık Eğitimi?

“Nasıl Bir Aşçılık Eğitimi?” sorgusuyla; İNOKSAN'ın, Harmancık Belediyesi'nin ve ASOMDER'in desteklekleri ile gerçekleşecek olan; mesleki tecrübeleri ile faydalı görüşlerinden yararlanılabilecek 8 katılımcı ile Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu’nda bir panel gerçekleşecek. Aşağıda katılımcıların isimleri, çalıştıkları yerler ve ön konuşmalarında baz alacakları alt konular yer almakta.
İlgilileri 5 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da okulumuza davet eder; mesleğe faydalı olabilecek bu ve benzeri nice etkinliklere şahit olabilmeyi dileriz…

Katılımcılar:
-          Levent Demirçakmak (ASOMDER Başkanı): Panel Yöneticisi
-          Berker Çiftçi (Abant İzzet Baysal Ün. Öğr. Gör.): “Aşçılık Eğitimi Müfredatında ve İlgili Kurumlarda Olması Gerekenler
-          Uğur Gömeç (Holiday Inn Mutfak Şefi): “İşletmelerde Staj ve Önemi
-          Murat Aslan (Big Chefs Mutfak Koordinatörü): “Yeme İçme Sektörü ve Alan Eğitimi Uyumu/Uyumsuzluğu
-          Hüseyin Atılgan (İNOKSAN GMBM Taahhüt Satış Sorumlusu): “İşletmelerde Mutfağın Yeri ve Önemi
-          Fehmi Peker (Hilton Garden Inn Kütahya Mutfak Şefi): “Medyada Olması Gereken Yeme-İçme Programları”
-          Turhan Karaaslan (Wes Otel Mutfak Şefi): “Özel Hizmet Sektöründe Akademik Eğitimin Önemi”
-          Erkan Kıyıcıoğlu (İstanbul Arel Üniversitesi Öğr. Gör.): “Aşçılık Eğitiminde Lise Üniversite Uyuşumu”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Çıraklık/Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik