İstanbul Mutfak Günleri: 1 Gümüş, 7 Bronz ve 4 Merit
Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu, Aşçılık Programı olarak, 14-18 Mart 2012 tarihlerinde 10. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'ndeydik.
Öğrencilerimiz buradan da birçok dalda, toplam 12 madalya alarak, yetkinliklerini bir kez daha ıspatlayarak, bizleri de oldukça onurlandırdılar.
Aşağıdaki detaylı bilgileri sizlere de sunarak, tek tek tüm öğrencilerimi bir kez de buradan kutluyorum, başarılarının zamanla katlanmasını diliyorum.
Son olarakta, özverili yaklaşımını hiçbir zaman esirgemeyen, çok değerli insan; Holiday Inn Bursa Mutfak Şefi Uğur Gömeç'e; maddi ve manevi eksikliklerimizi anında tamamlayan Harmancık Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çetinkaya'ya ve tüm Uludağ Üniversitesi personeline teşekkürler ediyorum.
T.C.
Uludağ Üniversitesi,
Harmancık
Meslek Yüksek Okulu,
Aşçılık Programı
İstanbul
Gastronomi Festivali Yarışma Başarıları
|
|||
Kategori
|
Adı-Soyadı
|
Yemek Adı
|
Ödül
|
Ana Yemek
|
Sakıp Ünsal
|
Karnabahar Rizotto, Kırmızı Soğan Marmeladı Eşliğinde Böğürtlen Soslu
Bonfile
|
Bronz
|
Restoran Tatlı
|
Merve Aydıner
|
Kadayıf Tostu
|
Merit
|
Gençler Pratik Ekip
|
Gökhan Fidanlı
|
Kereviz Çorbası, Kavanozda Bonfile, Gül Lokumuna Sarılı Rakı Kavun
Muhallebili Kabak Tatlısı
|
Bronz
|
Üniversite Düzeyi Balık
|
Mehmet Korkmaz
|
Rast Gele
|
Gümüş
|
Gençler Pratik Ekip
|
Harun Sarıpolat
|
Kereviz Çorbası, Kavanozda Bonfile, Gül Lokumuna Sarılı Rakı Kavun
Muhallebili Kabak Tatlısı
|
Bronz
|
Gençler Pratik Ekip
|
Yüksel Yılmaz
|
Kereviz Çorbası, Kavanozda Bonfile, Gül Lokumuna Sarılı Rakı Kavun
Muhallebili Kabak Tatlısı
|
Bronz
|
Ana Yemek
|
Zeynep Cof
|
Frenk Yemiş Soslu, Pazılı Bonfile
|
Bronz
|
Üniversiteler Arası Modern
Türk Mutfağı
|
Osman Gök
|
Pırasa Çorbası, Kuru Meyve Yatağında Kuzu Pirzola ve Safranlı Güllü
İrmik Helvası
|
Merit
|
Üniversiteler Arası Modern
Türk Mutfağı
|
Fatmagül Erdem
|
Pırasa Çorbası, Kuru Meyve Yatağında Kuzu Pirzola ve Safranlı Güllü
İrmik Helvası
|
Merit
|
Ana Yemek
|
Ramazan Aydın
|
Ananaslı,Şeftali Soslu Bonfile
|
Bronz
|
Üniversiteler Arası Modern
Türk Mutfağı
|
Volkan Kızıltepe
|
Pırasa Çorbası, Kuru Meyve Yatağında Kuzu Pirzola ve Safranlı Güllü
İrmik Helvası
|
Merit
|
Ana Yemek
|
Ayşegül Kayhan
|
Yabani Otlu Bonfile Böreği
|
Bronz
|
Siz yaptınız siz oynadınız, hani bize!!!
YanıtlaSilyemeklerinizin recetelerini ve resimlerini yayınlama lütfünde olmadığınız sürece bizler için yaptıklarınız bir değer içermez.
Mutfak Anonimdir. Yemek ise toplum tarafından beğeni görmüş ve zaman içinde yerleşmiş olan gıdalara denir.
Bilgilerinize.
Gumustase
Sayın Gumustase,
SilTabiki neden olmasın, e-posta adresini lütfederseniz hemen yollayalım.
Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.