İstanbul Mutfak Günleri: 1 Gümüş, 7 Bronz ve 4 Merit

Öğrencilerimiz buradan da birçok dalda, toplam 12 madalya alarak, yetkinliklerini bir kez daha ıspatlayarak, bizleri de oldukça onurlandırdılar.
Aşağıdaki detaylı bilgileri sizlere de sunarak, tek tek tüm öğrencilerimi bir kez de buradan kutluyorum, başarılarının zamanla katlanmasını diliyorum.
Son olarakta, özverili yaklaşımını hiçbir zaman esirgemeyen, çok değerli insan; Holiday Inn Bursa Mutfak Şefi Uğur Gömeç'e; maddi ve manevi eksikliklerimizi anında tamamlayan Harmancık Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çetinkaya'ya ve tüm Uludağ Üniversitesi personeline teşekkürler ediyorum.




T.C. Uludağ Üniversitesi,
Harmancık Meslek Yüksek Okulu,
Aşçılık Programı
İstanbul Gastronomi Festivali Yarışma Başarıları
Kategori
Adı-Soyadı
Yemek Adı
Ödül
Ana Yemek
Sakıp Ünsal
Karnabahar Rizotto, Kırmızı Soğan Marmeladı Eşliğinde Böğürtlen Soslu Bonfile
Bronz
Restoran Tatlı
Merve Aydıner
Kadayıf Tostu
Merit
Gençler Pratik Ekip
Gökhan Fidanlı
Kereviz Çorbası, Kavanozda Bonfile, Gül Lokumuna Sarılı Rakı Kavun Muhallebili Kabak Tatlısı
Bronz
Üniversite Düzeyi Balık
Mehmet Korkmaz
Rast Gele
Gümüş
Gençler Pratik Ekip
Harun Sarıpolat
Kereviz Çorbası, Kavanozda Bonfile, Gül Lokumuna Sarılı Rakı Kavun Muhallebili Kabak Tatlısı
Bronz
Gençler Pratik Ekip
Yüksel Yılmaz
Kereviz Çorbası, Kavanozda Bonfile, Gül Lokumuna Sarılı Rakı Kavun Muhallebili Kabak Tatlısı
Bronz
Ana Yemek
Zeynep Cof
Frenk Yemiş Soslu, Pazılı Bonfile
Bronz
Üniversiteler Arası Modern Türk Mutfağı
Osman Gök
Pırasa Çorbası, Kuru Meyve Yatağında Kuzu Pirzola ve Safranlı Güllü İrmik Helvası
Merit
Üniversiteler Arası Modern Türk Mutfağı
Fatmagül Erdem
Pırasa Çorbası, Kuru Meyve Yatağında Kuzu Pirzola ve Safranlı Güllü İrmik Helvası
Merit
Ana Yemek
Ramazan Aydın
Ananaslı,Şeftali Soslu Bonfile
Bronz
Üniversiteler Arası Modern Türk Mutfağı
Volkan Kızıltepe
Pırasa Çorbası, Kuru Meyve Yatağında Kuzu Pirzola ve Safranlı Güllü İrmik Helvası
Merit
Ana Yemek
Ayşegül Kayhan
Yabani Otlu Bonfile Böreği
Bronz








Yorumlar

  1. Siz yaptınız siz oynadınız, hani bize!!!
    yemeklerinizin recetelerini ve resimlerini yayınlama lütfünde olmadığınız sürece bizler için yaptıklarınız bir değer içermez.
    Mutfak Anonimdir. Yemek ise toplum tarafından beğeni görmüş ve zaman içinde yerleşmiş olan gıdalara denir.
    Bilgilerinize.

    Gumustase

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Gumustase,

      Tabiki neden olmasın, e-posta adresini lütfederseniz hemen yollayalım.
      Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Çıraklık/Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik