Yiyecek İçecek Haberleri Sergisi

Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu olarak; "aşçılık" programı öğrencilerimizin özenle derledikleri haberlerden "Yiyecek İçecek Haberleri Sergisi" açtık. Bu etkinlik ile sadece "aşçılık" programı öğrencilerinin değil, okulda bulunan "mobilya ve dekorasyon", "pazarlama" ve "muhasebe" programları öğrencileri ile personelin de; yeme-içme üzerine aktüel ve faydalı bilgilere ulaşabilmelerini hedefledik.
23 Aralık 2011'de açılan ve 20 Ocak 2012'de son bulacak olan serginin açılış yemeğinde program öğrencilerimiz ile R. Kutlu Korlu, Veysel Kapçak ve Gencay Saatçi bulundular.











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Çıraklık/Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik