Alman Mutfak Kültürü ve Yemekleri

Teoman Alper KOÇ
7 Mart 2012 Çarşamba
Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu

Lise döneminden, yüksek lisans eğitimine kadar; aşçılık, beslenme, ev yönetimi eğitimleri alan Teoman Alper KOÇ, anne tarafından Almandır ve Kiel’de Atlantic Hotel’de çalışmaktadır.
Türkiye’de bulunacağı süre zarfında okulumuza da zaman ayıran KOÇ; 7 Mart Çarşamba günü önce “Alman Mutfak Kültürü ve Yemekleri” üzerine bir konferans verecek; ardından aynı gün saat 12.00’de aşağıdaki yemeklerden oluşan bir uygulama yapacak.
Sizleri de davet eder, aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Balkabağı çorbası
Peynir pastası
Kırmızılahana
Hardal Soslu Yumurta
Falscher Hase (Yalancı Tavşan)
Königsberger Klopse
Himmel und Erde (Gök ve Dünya)
Bienenstich (Arı sokması)
Fırında elma

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Çıraklık/Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik