Amerika’nın Test Mutfağı

Amerika’nın test mutfağı Boston dışındaki 2500 m2’lik test mutfağında 36’dan fazla tam zamanlı aşçı-ürün tadımcısı istihdam etmektedir.
Amaçları: tüm favori gıdalar için en iyi ve mutlak tarifleri geliştirmektir. Bunun için, malzemelerin bileşiminin, tekniklerin, ısıların, hazırlama zamanlarının ve ekipmanların en iyi ve kusursuz hale ulaşana kadar her tarif 30, 40 hatta bazen 70 kez test edilmektedir.
Tarifleri, ekipman puanlamaları ve püf noktaları; dergileri[1], web siteleri[2], televizyon programları[3], test mutfağı ve yemek kitapları[4] aracılığıyla insanlara sunmaktadırlar.

  

Kaynak: America's Test Kitchen. (2011). What is America's Test Kitchen? http://www.americastestkitchen.com/corp/about-americastestkitchen.php, Erişim Tarihi: 20.09.2011.


[1] Cook's Illustrated Magazine, Cook's Country Magazine, Entertaining Magazine
[3] America's Test Kitchen, Cook's Country Television Show
[4] Amerika’nın test mutfağı kitapçısı: http://www.cooksillustrated.com/bookstore/

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uluslararası Doğrama Şekilleri, Usûller ve Özellikleri

Bir Aşçının Temel Özellikleri

Çıraklık/Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik